Miért fontos, hogy jól nézzen ki a lakásod?

Lakberendezés rövidtávra.jpg

Annak érdekében, hogy egy turista szeme megakadjon a lakásod hirdetésén, majd távozás után jó véleményt adjon az ingatlanról, sok energiát kell a kialakításba, a berendezésbe fektetni, hogy valami egyedi, jellegzetes külsőt kapjon az otthon. Lássuk, mik a főbb szempontok, a legújabb trendek a lakberendezés terén, amit a rövidtávú lakáskiadásban jól hasznosíthatsz!

Szeretnéd, ha lakásod maximális bevételt hozna a rövidtávú lakáskiadásból? Észrevegyék a hirdetésedet, ajánlják egymásnak a vendégeid? Akkor tűnj ki a tömegből, hozz színt és egyediséget a piacra! Lakberendezőnk elmondja, mire figyelj!

Otthonosság és praktikum

Fektess energiát a belső terek kialakításába! A lakás legyen kényelmes, otthonos, ugyanakkor a kialakítása során gondolj arra, hogy az ingatlanban sokféle típusú ember megfordul majd, nő, férfi, idős, gyermek, így az általános, mindenki által kedvelt színeket és formákat keresd. Törekedj a minőségre, ugyanakkor vigyél melegséget a lakásba. Ezt kényelmes, kárpitozott bútorokkal, puha felületekkel érheted el. Használj szőnyegeket, függönyöket, párnákat! Biztosíts a vendégeid számára puha, jó minőségű törölközőket, ahogy azt a szállodákban is teszik.

A lakás legyen egységes nem csak a berendezéseket, de a színeket illetően is! Ne legyenek sehol rideg falak, ugyanakkor kerüld a tipikus, nemhez vagy korhoz köthető színeket és tapétákat is. A halvány, pasztell szín a legmegfelelőbb a falra, ami se nem nőies, se nem férfias, ugyanakkor világos és kellemesen meleg.

A rövidtávú lakáskiadás piacára szánt otthonba felesleges kis kuckókat, olvasó-, pihenősarkot kialakítanod, mivel a vendégeid jellemzően 3-4 napos városnézésre, kulturális programok megtekintésére érkeznek. A sok látnivaló, szórakozási lehetőség miatt kevés időt fognak a lakásban eltölteni, éjszaka viszont nyugodt, pihentető alvásra vágynak, amihez kényelmes ágyra van szükségük. A helyiségek, mint a fürdő és a konyha legyenek praktikusak, funkcionálisak.

Vigyél egyediséget a lakásba!

Sok apró tárgyat, csecsebecsét felesleges kihelyezni, mivel ezek könnyen törnek, nehezen takaríthatók és nagy mennyiségben zsúfolttá teszik a lakást. Pár jól megválasztott, egyedi tárgy vagy helyi jellegzetesség, illetve egy-két fotó a városról bekeretezve, a falra téve viszont kellemes látványt nyújt.

Légy gondos házigazda! A puha plédek, párnák, házi papucsok, a kisgyerekek, családosok számára egy-két társasjáték bekészítése, vagy egy kisállatfekhely, esetleg a közelgő ünnepre utaló dekoráció, apró figyelmesség mind olyan gesztus, amit értékelnek a vendégek.

Amennyiben nagyon az egyediségre törekszel egy különleges illattal is elérheted, ez a trend egyre inkább terjed a lakberendezés terén. Kerüld a standard, drogériákban kapható tucat illatosítókat, kevertethetsz akár saját illatot, ami diszkréten belengi az egész lakást, és maradandó emlékként viszik magukkal a távozók.

Kérd szakember segítségét!

Egy egyedi enteriőrrel rendelkező lakás pozitív véleményeket hoz magával, ami bizony nagyobb kihasználtságot, így több bevételt is eredményez neked tulajdonosként. Ezért is érdemes időt és pénzt szánni a lakberendezésre. Ha szükséged van jó ötletekre, megbízható, minőségi forrásokra, egyedi termékeket árusító boltokra, kérd lakberendező szakember segítségét! Ő ismeri a trendeket, azokat a cégeket, ahol minőségi tárgyakat, eszközöket vásárolhatsz. Ráadásul, egy jó szakember ár/érték arányban a legoptimálisabb megoldásokat tudja nyújtani úgy, hogy a végeredmény egy igazán otthonos és egyedi lakás legyen.

Ha segítségre lenne szükséged ezen a területen, keresd a Let Me Inn lakberendező csapatát!Név *
Név