Egy jó lakás alapfelszereltsége

Annak érdekében, hogy jó véleménnyel legyenek a vendégek a lakásodról, érdemes minél jobban felszerelni az ingatlant, hiszen a vendégek elégedettsége és ezáltal a bevételed is lakásod és szolgáltatásaid minőségén múlik . Lássuk, mire vágynak a turisták!

Amikor a rövidtávú lakáskiadásra szánt ingatlan felszereltségén gondolkozol, indulj ki magadból. Mi az, ami miatt otthonos a lakás, mely eszközök nélkül nem tudnád elképzelni a hétköznapjaidat?

A hölgyvendégek számára például elengedhetetlen kellék a hajszárító, ugyanakkor sok helyet foglal el a bőröndben, így nem szívesen viszik magukkal utazáskor a sajátjukat. Emellett a vasaló és a vasalódeszka is hálás kiegészítő, hiszen senki sem szeretne egy rendezvényre, például színházba, gyűrött ruhában elmenni. Van, aki hosszabb utazás után érkezik pár napra Budapestre, számukra megváltást jelent, ha mosógépet és szárítót találnak a lakásban. Természetesen, ezeket ritkán használják, ugyanakkor bármikor szükség lehet rájuk egy ruha megmentése érdekében, akár egy balul sikerült vacsora után.

A konyhai eszközök közül manapság már elvárás, hogy legyen a lakásban vízforraló, kenyérpirító és kávéfőző. Utóbbi esetében célszerű kapszulás kávéfőzőt beszerezni, ugyanis a nyugati turisták nem ismerik a kotyogót, és csak bosszantja őket, hogy nem tudnak emiatt egy jó kávét inni. Ez pedig rosszabb minősítéshez vezethet.

Az alapfelszereltség része, hogy biztosíts sampont, szappant, tusfürdőt. Mi, a Let Me Inn csapata gondolunk a gyerekekre is. Például olyan bőrbarát, színes tusfürdőt helyezünk ki, amivel a kicsik fürdés közben játszva rajzolhatnak magukra.

A piacon jelenleg kevés a bababiztos lakás, és nem is érdemes minden ingatlanba babafelszerelést is rakni. Ugyanakkor, ha kisgyerekes család érkezik, érdemes biztosítani számukra a kiságyat, babakocsit. Lakásmenedzsment cégként mi a szükséges eszközöket béreljük.

Tapasztalataink szerint kevés turista szeretné magával hozni házikedvencét. Ugyanakkor kisállatot az általunk menedzselt lakásokba nem engedünk hozni, mivel így tudjuk a lehető legjobban megvédeni azok állagát. Amennyiben te beengedsz az ingatlanodba házikedvencet, úgy egy fekhely jó szolgálatot tehet.

A prémium kategóriás ingatlanok esetében felmerülhetnek extra kívánságok is, érdemes mérlegelni ezek kielégítését, hiszen, ha teljesíthetők, akkor a jó értékelés hosszú távon megtérülő befektetést jelent. Ilyen eset volt a Let Me Inn életében például, amikor egy vendég toll allergiája miatt antiallergén párnát és takarót kért.

További kérdésed van a témával kapcsolatban? Segítségre van szükséged lakásod rövidtávú kiadása során? Keress minket bátran, több mint 180 ingatlan menedzselése során rengeteg tapasztalatra tettünk szert, így olyan megoldásokat is javasolni tudunk, amikre esetleg te nem is gondolnál.

Reméljük hasznos volt, amit olvastál. Értékeld cikkünket!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 értékelés, átlag: 5,00 - 5)

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!
      • A megadott telefonszámon ebben az időpontban hívhatnak vissza.
Visszahívást kérek
Regisztráljuk adataid és 24 órán belül
felvesszük veled a kapcsolatot.
Részletes kalkuláció
Add meg lakásod paramétereit, tölts fel fotókat és
visszahíváskor már pontos becslést kapsz.

Kiemelt partnerünk