Mire számíthatok, ha egy menedzsment cégre bízom lakásom üzemeltetését?

Az üzemeltető cég segít a tulajdonosoknak, hogy élvezhessék a rövidtávú kiadási modell nyújtotta lehetőségeket, annak nehézségeinek átvállalásával. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ezalatt azt értjük, hogy a tulajdonosnak a bérbeadásból származó bevétel adókötelezettségeinek teljesítésén kívül nincs más teendője a kiadással. Igény esetén segítünk a megfelelő ingatlan kiválasztásában és berendezésében is. Szolgáltatási palettánk részeként 3 különböző csomagból […]

Az üzemeltető cég segít a tulajdonosoknak, hogy élvezhessék a rövidtávú kiadási modell nyújtotta lehetőségeket, annak nehézségeinek átvállalásával. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ezalatt azt értjük, hogy a tulajdonosnak a bérbeadásból származó bevétel adókötelezettségeinek teljesítésén kívül nincs más teendője a kiadással. Igény esetén segítünk a megfelelő ingatlan kiválasztásában és berendezésében is.

Szolgáltatási palettánk részeként 3 különböző csomagból választhatnak ügyfeleink

12,7% – os online csomag
20% – os online és fizikai csomag
25% – os online, fizikai és adó ügyintézési csomag

*A fent megjelenített százalékok jutalékunk mértékét jelzik az egyes csomagok esetében. Jutalékunk alapját, a platformdíjakkal csökkentett kiadási bevétel képezi.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!
Visszahívást kérek
Regisztráljuk adataid és 24 órán belül
felvesszük veled a kapcsolatot.
Részletes kalkuláció
Add meg lakásod paramétereit, tölts fel fotókat és
visszahíváskor már pontos becslést kapsz.

Kiemelt partnerünk