Így szerezd meg első foglalásaidat Airbnb-n!

Biztos foglalkoztat a kérdés, mikor jelentkezik az első bérlő azt követően, hogy létrehoztad a hirdetésedet. Nos, ehhez egy kis szerencse is kell, de az alábbi tippek betartásával mindent megteszel annak érdekében, hogy felfigyeljenek a lakásodra.

Mérd fel a piacot!

Legyen árazási stratégiád! Ehhez mérd fel, hogy a tiédhez hasonló lakásokat mennyiért adják ki a környéken. Ha most vezetsz be a piacra egy új ingatlant, egy picikét adhatod olcsóbban a lakást, amíg be nem érkeznek az első foglalások és az első pozitív vélemények. A későbbiekben pedig rugalmasan alakítsd az árakat annak függvényében, milyen események, rendezvények várhatók a környéken, ami miatt indokolt lehet a napidíjak emelése. Olvasd el tippjeinket a tökéletes árazáshoz!

Ha még bizonytalan vagy, akkor add fel a hirdetésed zárt naptárral úgy, hogy csak a közelgő pár hetet nyitod meg. Az első vendégek után belejössz a gyakorlatba, és ki tudod alakítani az árazást előre.

Tűnj ki a tömegből!

Az ingatlan leírásában helyezz hangsúlyt azokra a tulajdonságokra, amik kiemelik a tiédet a hasonló, környékbeli ingatlanok közül. Ilyen lehet például a tömegközlekedési eszközök közelsége, a különleges kilátás, de akár egy közelben lévő, felkapott kávézó is.

A lakásról feltett fotók is nagyon sokat számítanak. Legyen valami egyediség az ingatlanban, a fotók legyenek átgondoltak és egy rendezett, különleges lakás benyomását keltsék. Számítanak az olyan apróságok is, mint a tárolási megoldások vagy a dizájnos elemek.

Állítsd be az azonnali foglalás feltételeit!

Ha a vendég azonnal visszajelzést kap a foglalásáról, az pozitív élményként csapódik le benne. A beállításkor megadhatod a feltételeket, hogy neked tetsző vendég foglalhasson csak azonnal. Ezekről a foglalásokról azonnali értesítést kapsz, így van időd felkészülni a vendégek fogadására. Automatikus üdvözlő üzenetet is beállíthatsz, hogy biztosan jó benyomást kelts.

Ha nem állítod be ezt a funkciót vagy a foglalás a te jóváhagyásodhoz kötött, akkor jó, ha sokat tartózkodsz a gép vagy a telefonod közelében annak érdekében, hogy akár egy órán belül vissza tudd igazolni a foglalást és ezzel magasan tartsd a válaszadási arányodat.

Gondolj az üzleti úton lévőkre is!

Nagyon sok ember érkezik Budapestre üzleti célból, és rengetegen az Airbnb-n keresnek kiadó lakást. Számukra különleges feltételeket kell biztosítanod, ilyen például a rugalmas, független bejutás, a wifi, a mobil munkaállomás kialakítása vagy a vasaló, vállfa megléte a lakásban. 

Meglátod, ha mindent jól csinálsz, az első bérlőket hamarosan követi a többi vendég is. Ha most még bizonytalan vagy, további kérdéseid vannak, akkor pedig fordulj hozzánk bizalommal! Profi lakáskezelő cégként tudjuk mindazokat a szakmai fortélyokat, amik segítségével ha minket választasz, hamarosan jelentkeznek az első foglalók. Neked pedig – ha a teljes menedzsmentet ránk bízod – már csak a bevétel elköltésével kell foglalkoznod! Jól hangzik? Vedd fel velünk a kapcsoaltot!

Reméljük hasznos volt, amit olvastál. Értékeld cikkünket!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (még nem értékelték)

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!
      • A megadott telefonszámon ebben az időpontban hívhatnak vissza.
Visszahívást kérek
Regisztráljuk adataid és 24 órán belül
felvesszük veled a kapcsolatot.
Részletes kalkuláció
Add meg lakásod paramétereit, tölts fel fotókat és
visszahíváskor már pontos becslést kapsz.

Kiemelt partnerünk