Profi fotókkal hirdesd az ingatlanodat!

Bizony érdemes időt és pénzt szánni a lakás fotózására. Az Airbnb adatai szerint 40 százalékkal magasabb bevétel érhető el egy jól fotózott ingatlannal, mint egy kevésbé jó képekkel ellátott hirdetéssel. Mivel tud többet egy profi fotós? Tudd meg elsőkézből!

Számos olyan alaptétel van, ami elengedhetetlen fotózás előtt. Takarítsd ki alaposan a lakást, pakolj el minden felesleges eszközt és tárgyat! Húzz az ágyakra tiszta, vasalt ágyneműt, hajtogasd össze a törölközőket! Engedd be a természetes fényt, húzd el a függönyöket fotózás előtt!

A vendégek hiteles képet szeretnének kapni arról, milyen az általuk nézett ingatlan. Tedd otthonossá a lakásodat növényekkel, egy szépen terített asztallal vagy a kanapéra bekészített, puha pléddel, a fürdőben odakészített habfürdővel. Ugyanakkor ne vigyél semmi olyat az ingatlanba, amit amúgy nem találnak ott a vendégeid. Ezek az apró részletek tudat alatt megragadnak, mégis, amikor elkészül a kép, ne a részleteket, hanem a szoba teljes látványát mutasd. Milyen lesz az összhatás, ami fogadja a látogatókat?

Az Airbnb adatai szerint a rendszerükben található ingatlan tulajdonosok közül az azonos környéken, hasonló ingatlannal bírók között 40 százalékkal nagyobb bevételt érnek el azok, akik profi fotós által készített fotókat osztanak meg a lakásról. A jó kép 24 százalékkal több foglalást jelent, hiszen a vizuális információ sokkal jobban megfogja az embert, mintha csak egy leírást olvasna. Sőt, a profi fotók hatására éjszakánként 26 százalékkal magasabb árat is el lehet kérni.

Vajon mit tud egy profi, amit az átlagos tulajdonos nem? Gera Zsolt ingatlan fotós készítette az általunk kezelt ingatlanokról a képeket, így rengeteg tapasztalattal bír arról, hogyan lehet minél előnyösebben bemutatni egy lakást.

„Nem a fényképezőgép teljesítménye miatt érdemes profi fotósra bízni a kiadandó otthon fotózását, hanem a látásmódja miatt. Sokszor olyan szögből, helyzetből, adott sarokból készítem a képeket, amire a tulajdonosok nem is gondoltak, nem hitték, hogy az lenne a megfelelő hely a kép elkészítésére” – meséli Gera Zsolt, aki szerint a legfontosabb egy kiadandó ingatlan fotózásánál, hogy minél több információ legyen a képen. „Azt lássa a vendég, hogyan néz ki összképileg a lakás, nem az apró részletek érdeklik őket, mint például a tányérok, poharak. Utóbbiról elég egy felsorolás a leírásban.”

Fotósunk minden elkészült képe 15 fotóból áll össze. A tökéletes képhez egyedi, saját maga által kidolgozott megoldásokat használ.

„A Gera TÉR-Fotó egyik védjegye a szemnek kellemes középút megtalálása a hagyományos panorámaképek erősen görbe torzítása, illetve a hagyományos nagylátószögű objektívek képeket nyújtó torzító hatása között.” – avat be a részletekbe.

A Let Me Inn által kezelt ingatlanokról készült fotók nem vakuval, stúdiófényekkel készülnek annak érdekében, hogy minél hitelesebb hatást érjünk el. Csak a beszűrődő napfény, és a meglévő világítóeszközök adják a fényt. Így nem fordulhat elő, hogy egy szép világos, már-már túl fehér falakat mutató lakásról kiderül, hogy az valójában sötét, ablaktalan helyiségekből áll. „What You See Is What You Get”, vagyis pontosan azt látod a képeken, amit a valóságban is tapasztalni fogsz.

Egy jó kép többet mond minden szónál! Nézd meg az általunk kezelt ingatlanokról készült fotókat! Ha szeretnéd, hogy a te lakásodról is ilyen minőségű képek készüljenek, keress meg minket! Lakberendezőink, fotósunk és profi csapatunk segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az otthonodból.

 

Reméljük hasznos volt, amit olvastál. Értékeld cikkünket!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (még nem értékelték)

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!
      • A megadott telefonszámon ebben az időpontban hívhatnak vissza.
Visszahívást kérek
Regisztráljuk adataid és 24 órán belül
felvesszük veled a kapcsolatot.
Részletes kalkuláció
Add meg lakásod paramétereit, tölts fel fotókat és
visszahíváskor már pontos becslést kapsz.

Kiemelt partnerünk