Miért fontos, hogy jól nézzen ki a lakásod?

Szeretnéd, ha lakásod maximális bevételt hozna a rövidtávú lakáskiadásból? Észrevegyék a hirdetésedet, ajánlják egymásnak a vendégeid? Akkor tűnj ki a tömegből, hozz színt és egyediséget a piacra! Lakberendezőnk elmondja, mire figyelj!

Annak érdekében, hogy egy turista szeme megakadjon a lakásod hirdetésén, majd távozás után jó véleményt adjon az ingatlanról, sok energiát kell a kialakításba, a berendezésbe fektetni, hogy valami egyedi, jellegzetes külsőt kapjon az otthon. Lássuk, mik a főbb szempontok, a legújabb trendek a lakberendezés terén, amit a rövidtávú lakáskiadásban jól hasznosíthatsz!

Otthonosság és praktikum

Fektess energiát a belső terek kialakításába! A lakás legyen kényelmes, otthonos, ugyanakkor a kialakítása során gondolj arra, hogy az ingatlanban sokféle típusú ember megfordul majd, nő, férfi, idős, gyermek, így az általános, mindenki által kedvelt színeket és formákat keresd. Törekedj a minőségre, ugyanakkor vigyél melegséget a lakásba. Ezt kényelmes, kárpitozott bútorokkal, puha felületekkel érheted el. Használj szőnyegeket, függönyöket, párnákat! Biztosíts a vendégeid számára puha, jó minőségű törölközőket, ahogy azt a szállodákban is teszik.

A lakás legyen egységes nem csak a berendezéseket, de a színeket illetően is! Ne legyenek sehol rideg, fehér falak, ugyanakkor kerüld a tipikus, nemhez vagy korhoz köthető színeket és tapétákat is. A halvány, pasztell szín a legmegfelelőbb a falra, ami se nem nőies, se nem férfias, ugyanakkor világos és kellemesen meleg.

A rövidtávú lakáskiadás piacára szánt otthonba felesleges kis kuckókat, olvasó-, pihenősarkot kialakítanod, mivel a vendégeid jellemzően 3-4 napos városnézésre, kulturális programok megtekintésére érkeznek. A sok látnivaló, szórakozási lehetőség miatt kevés időt fognak a lakásban eltölteni, éjszaka viszont nyugodt, pihentető alvásra vágynak, amihez kényelmes ágyra van szükségük. A helyiségek, mint a fürdő és a konyha legyenek praktikusak, funkcionálisak.

Vigyél egyediséget a lakásba!

Sok apró tárgyat, csecsebecsét felesleges kihelyezni, mivel ezek könnyen törnek, nehezen takaríthatók és nagy mennyiségben zsúfolttá teszik a lakást. Pár jól megválasztott, egyedi tárgy vagy helyi jellegzetesség, illetve egy-két fotó a városról bekeretezve, a falra téve viszont kellemes látványt nyújt.

Légy gondos házigazda! A puha plédek, párnák, házi papucsok, a kisgyerekek, családosok számára egy-két társasjáték bekészítése, vagy egy kisállatfekhely, esetleg a közelgő ünnepre utaló dekoráció, apró figyelmesség mind olyan gesztus, amit értékelnek a vendégek.

Amennyiben nagyon az egyediségre törekszel egy különleges illattal is elérheted, ez a trend egyre inkább terjed a lakberendezés terén. Kerüld a standard, drogériákban kapható tucat illatosítókat, inkább kevertess ki egy saját illatot, ami diszkréten belengi az egész lakást, és maradandó emlékként viszik magukkal a távozók.

Kérd szakember segítségét!

Egy gondosan berendezett, otthonos, egyedi lakás nem csupán pozitív véleményeket hoz magával, de ezáltal nagyobb kihasználtságot, több bevételt is eredményez neked tulajdonosként, ezért is érdemes időt és pénzt szánni a lakberendezésre. Ha szükséged van jó ötletekre, megbízható, minőségi forrásokra, egyedi termékeket árusító boltokra, kérd lakberendező szakember segítségét! Ő ismeri a trendeket, azokat a cégeket, ahol minőségi tárgyakat, eszközöket vásárolhatsz. Ráadásul, egy jó szakember ár/érték arányban a legoptimálisabb megoldásokat tudja nyújtani úgy, hogy a végeredmény egy igazán otthonos és egyedi lakás legyen.

Ha segítségre lenne szükséged a lakberendezés terén, keresd a Let Me Inn lakberendező csapatát!

Reméljük hasznos volt, amit olvastál. Értékeld cikkünket!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 értékelés, átlag: 4,20 - 5)

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!
      • A megadott telefonszámon ebben az időpontban hívhatnak vissza.
Visszahívást kérek
Regisztráljuk adataid és 24 órán belül
felvesszük veled a kapcsolatot.
Részletes kalkuláció
Add meg lakásod paramétereit, tölts fel fotókat és
visszahíváskor már pontos becslést kapsz.

Kiemelt partnerünk