Szolgáltatásaink

Teljes körű szolgáltatásunk révén, levesszük rólad a lakáskiadással járó terheket, prémium menedzsment cégként biztosítjuk, hogy bevételed és a vendégek elégedettsége maximális legyen.

velünk AZ otthonod szakértő kezekben lesz

Adásvétel
Ha az elhatározás megvan, de az induláshoz még hiányzik a megfelelő ingatlan, segítünk kiválasztani a rövidtávú modellre legalkalmasabb lakást, amivel a legmagasabb hozamot lehet elérni.
Kivitelezés
Természetesen a jó hozamhoz rendkívül fontos az ingatlan belső kialakítása. Ha még van mit változtatni, precíz és gyors kivitelező csapatunk a segítségedre siet.
Lakberendezés
Ahogy a mondás is tartja, a siker a részletekben rejlik. Profi lakberendező csapatunk segít olyanná varázsolni a lakásodat, hogy hívogató otthont teremthess, a világ minden tájáról idelátogató turistáknak.
Ingatlanfotózás
A mi fotóinktól garantáltan leesik a vendégeid álla. Segítünk kitűnni a tömegből, és a legjobb fényében feltüntetni lakásod, hogy a vendégek egy pillanat alatt tudják, hogy ez a tökéletes választás!
Profilkészítés és keresőoptimalizálás
A profil a rövidtávú lakáskiadás kulcsa. Csapatunk az együttműködés kezdetétől az éppen aktuális igényekre és a lehető legtöbb vendég elérésére optimalizálja a profilodat.
Ároptimalizálás
Csúcsmodern szoftverünk segítségével tapasztalt revenue-managerünk és elemző kollégáink napi szinten figyelik a piaci változásokat, hogy az adott potenciális kiadási ár mindig a legmagasabb legyen. Árazási stratégiánknak és a régióban egyedülálló árazási algoritmusunknak köszönhetően velünk akár 50%-kal magasabb bevételt érhetsz el, mint versenytársainkkal!
Foglalások/érdeklődések feldolgozása
Több nyelven beszélő kommunikációs munkatársaink izgatottan várják a foglalásokat, különböző kéréseket és érdeklődéseket, illetve igény esetén intézik a kedvezményeket, valamint teljesítik az extra kívánságokat.
Személyes beengedés és ellenőrzés
A tökéletes vendégélmény bizony a részletekben rejlik. Minden egyes vendégünket különleges odafigyeléssel kezeljük. Beengedés során bemutatjuk a lakást, a környéket és személyre szabva ajánlunk nekik helyeket/programokat. A vendégek távozása után személyesen ellenőrizzük az ingatlant.
Takarítás és bértextília
Takarítóink nap mint nap azon dolgoznak, hogy a vendégek egy patyolattiszta otthonba érkezzenek. Segítségükre szolgál minőség-ellenőrző rendszerünk, bértextíliáink, eco-clean takarítószereink, illetve szállodai bekészítőink.
KARBANTARTÁS
Ahhoz, hogy ingatlanod állagát megóvjuk, minden vendég távozása után ellenőrizzük a lakásod. Amennyiben kiég egy izzó, eldugul a lefolyó vagy éppen beletörik a kulcs a zárba precíz karbantartóink azonnal vendégeid segítségére sietnek.
Online concierge
Itt tartózkodásuk alatt segítünk a vendégeknek, ahol csak tudunk, legyen szó kérdések megválaszolásáról, éttermi asztalfoglalásról, vagy taxirendelésről. Ezek az apróságok nagyban hozzájárulnak az 5 csillagos értékeléshez.
Vendégadminisztráció és számlázás
Minden vendég érkezésekor vezetjük a vendégkönyvet, és a tulajdonos meghatalmazásával számlát adunk, hogy a vendégek adminisztrációja és a kötelező adatszolgáltatás az önkormányzat felé hiánytalan legyen.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!
      • A megadott telefonszámon ebben az időpontban hívhatnak vissza.
Visszahívást kérek
Regisztráljuk adataid és 24 órán belül
felvesszük veled a kapcsolatot.
Részletes kalkuláció
Add meg lakásod paramétereit, tölts fel fotókat és
visszahíváskor már pontos becslést kapsz.